There was an error in this gadget

Tuesday, April 1

1 Tahun bersama Candy Crush

xde keja rasanya aku ni nak update plak blog ni tetiba..hahaha...saje je sebab klau diikutkan hari ni genap setahun aku main Candy Crush...hahahah...saje je nk show off skit kan..stakat ni aku dah main level atas skali..sampai kene tggu candy crush bukak level baru...hahahah..harap2 ape yg aku show off ni xmembuat mana-mana pihak terluka..hahahahaha...tp ada jugak 2org kawan aku ..merangkap pesaing ketat dlm main ni..cuma diorg xberlagak mcm aku la..hahahaha

so sepanjang memainkan Candy Crush ni aku dapati IQ aku bertambah tinggi..haha..tipu je..sebab aku mmg suka main game dari dulu lagi..so maknenye IQ aku dah tinggi sejak dulu lagi..hahaha..nasib baik mak aku tak bagi nama IQSTINA....

so dikesempatan yg ada..aku ingin memberangankan diri..jika dipanjang kan  usia aku nk sambut besday aku umur yg ke 30 nnt tema Candy Crush la..ok tak?? last aku celebrate besday umur 10 thun..terasa nak sambut besday lg...buat kecik2 je..sambut ngan husband aku kucing2, mak abah adik bradik, anak sdara dan anak sdiri InsyaAllah jika diberikan rezki =)








cantik2 plak kek ni...agak2 lg 2 tahun aku dh main candy crush ni dh level brape dah?
 ke time tu candy crush pun dah pupus..atau dah habis idea nk buat level2 baru...
hahahaha.
skian!!..

lebih baik korang main candy crush ni dari korang scroll news feed FB korang yg semakin hari semakin ntahpape tu...klau bukan sbb candy crush mesti aku dh deactivate dh FB aku tu...huhuhuh..skrg aku layan instagram je..cewaaah~~ok  bye!!